Politica de Confidențialitate pentru ginecologieoncologica.ro

1. Introducere
Această Politică de Confidențialitate se aplică pentru toți utilizatorii site-ului ginecologieoncologica.ro. Prin utilizarea site-ului nostru, vă exprimați acordul pentru colectarea, utilizarea și divulgarea informațiilor dvs. personale așa cum este descris în această politică.

2. Informații colectate
Colectăm informații personale precum nume, număr de telefon, adresă de email și date medicale prin intermediul formularelor de contact prezente pe acest website, atunci când vă înregistrați pentru serviciile noastre sau comunicați cu noi.

3. Utilizarea Informațiilor
Utilizăm informațiile dvs. pentru a vă furniza servicii medicale, pentru comunicare, facturare și pentru îmbunătățirea serviciilor noastre. Prelucrarea acestor date se bazează pe consimțământul dvs. sau este necesară pentru furnizarea serviciilor solicitate.

4. Divulgarea Informațiilor
Putem divulga informațiile dvs. către părți terțe, cum ar fi laboratoare sau alte instituții medicale, în scopul furnizării serviciilor medicale. Toate aceste transferuri sunt efectuate cu respectarea strictă a normelor de confidențialitate și securitate.

5. Drepturile Subiecților Datelor
Aveți dreptul de a accesa, rectifica, șterge sau restricționa prelucrarea datelor dvs. personale. De asemenea, aveți dreptul la portabilitatea datelor. Aceste drepturi pot fi exercitate printr-o cerere trimisă la adresa de email contact@ginecologieoncologica.ro.

6. Securitatea Datelor
Ne angajăm să protejăm securitatea datelor dvs. personale. Am implementat măsuri tehnice și organizatorice adecvate pentru a proteja datele dvs. împotriva accesului neautorizat, modificării, divulgării sau distrugerii.

7. Modificări ale Politicii de Confidențialitate
Ne rezervăm dreptul de a modifica această politică de confidențialitate. Orice modificări vor fi postate pe acest site și, dacă sunt semnificative, vă vom notifica prin alte mijloace.

8. Contact
Pentru orice întrebări sau nelămuriri legate de această politică de confidențialitate, ne puteți contacta la adresa de email contact@ginecologieoncologica.ro, sau prin apel telefonic la numarul +40 721 344 502