Lu - Vi: 9:00AM - 5:00PM

Sâ - Dum: Închis

Contact

contact@ginecologieoncologica.ro

Despre noi

Centrul de Chirurgie oncologică București reprezintă un proiect complex ce a luat naștere în urmă unei colaborări între Life Memorial Hospital, Bucharest Endometriosis Center și Neolife. Centrul este înființat și coordonat de domnul doctor Gabriel Mitroi, medic primar obstetrică-ginecologie, cu supraspecializare în chirurgia endometriozei și în chirurgia cancerelor ginecologice.

Proiectul a luat naștere că urmare a numărului mare de cazuri oncologice care ne solicit ajutorul. Domnul doctor Gabriel Mitroi și-a dorit să ofere o opțiune complexă și completă de tratament, la cele mai înalte standarde europene.

Acest centru își propune să abordeze pacientul oncologic conform protocoalelor internaționale ESGO (European Society of Gynecologic Oncology), societate la care se pregătește să și adere în curând.

Alături de actul chirurgical, echipa de oncologi și radioterapeuti din cadrul Neolife, precum și colegele noastre din departamentul administrativ, oferă suport continuu pacienților noștri în lupta lor cu această patologie.

Întreagă echipa chirurgicală deține o experiență mare în chirurgia minim – invazivă – laparoscopică – robotică astfel încât, marea majoritate (excepție – neoplasmul ovarian avansat) a intervențiilor chirurgicale din cadrul centrului nostru sunt realizate minim – invaziv.

Echipa medicală este formată din medici cu experiență mare în chirurgia oncologică ginecologică. Acest tip de chirurgie (în special chirurgia cancerului ovarian) necesită, ca și chirurgia endometriozei profunde, un abord multidisciplinar.

În plus față de calitatea și complexitatea tratamentului chirurgical, pacientele beneficiaza de ingrijire personalizată, fiind tratate cu empatie și înțelegere. Echipa noastră își propune să ofere pacientelor susținerea de care au nevoie și pe care o merită. Patologiile oncologice au un impact major asupra psihicului, de aceea, o abordare umană, ce are ca fundament compasiunea, poate fi de real folos atât în recuperare, cât și în timpul procesului de tratament.